Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd
Αρχική Σελίδα

Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd

Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Το Feihong κάνει τον τέμνοντα/τη λείανση/τη διακόσμηση κ.λπ. μετρίασης/διαλογής μεταξιού, ήταν σε αυτόν τον τομέα για 23 έτη (από το 1997), και ο έλεγχος διεργασίας τους είναι πολύ καλός, όλες οι παράμετροι είναι σαφείς και υπό έλεγχο

—— Ομάδα καραμελών

Είμαι Online Chat Now

Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd

Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Feihong
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ετήσιες πωλήσεις : 53,000,000-56,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

 

Η Co. γυαλιού ασφάλειας Feihong Jiaozuo, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2003, ειδικεμένος στο γυαλί τέχνης και το ειδικό γυαλί οικιακών συσκευών. Καλύπτει μια περιοχή περισσότερο από 270,000㎡ και παράγει 20 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του γυαλιού ασφάλειας για όλα τα είδη υψηλής, μέσης οικογένειας ετησίως.

Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: το ψυγείο μετρίασε το ράφι γυαλιού, την πόρτα φούρνων, το γυαλί πορτών φούρνων μικροκυμάτων και πίνακας ελέγχου, το γυαλί κάλυψης πλυντηρίων, τη διακοσμητική επιτροπή πορτών ψυγείων γυαλιού ασφάλειας, το γυαλί εξοικονόμησης ενέργειας χαμηλός-ε, κ.λπ.

 

Κύριοι πελάτες: Έχουμε καθιερώσει μια σχέση στρατηγικών συνέταιρων με τις τοπ 3 άσπρες οικιακές συσκευές στον κόσμο: Σφαιρικό Electrolux, δίνη, Bosch Siemens. Είμαστε ο προμηθευτής που επιλέγεται από τους 4 διεθνείς πελάτες οικιακών συσκευών (Electrolux, δίνη, Siemens, αμερικανική Γερμανία) συγχρόνως. Επίσης έχουμε συνεργαστεί με Haier και Xinfei για περισσότερο από 10 έτη. Τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, την Ταϊλάνδη και άλλες χώρες.

Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει πληρώσει τη πολλή προσοχή στην εσωτερική διαχείριση, έχει εμμείνει στην ανεξάρτητη καινοτομία, και έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων. Άρχισε να εφαρμόζει την κατασκευή του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001 από μια υψηλή αφετηρία. Το Σεπτέμβριο του 2003, πιστοποιήθηκε από τη διεθνή Moody εταιρία. Τον Οκτώβριο του 2005, πιστοποιήθηκε από ISO14001 το περιβαλλοντικό σύστημα. Όλη η διοικητική εργασία συμφώνησε με τα διεθνή πρότυπα και βελτίωσε συνεχώς, που εξασφάλισαν την ποιότητα των προϊόντων για να ανταποκριθούν στα πρότυπα, τις απαιτήσεις σταθερότητας και πελατών, και ενίσχυσε την ανταγωνιστικότητα εσωτερικού και των διεθνών αγορών.

 

Η επιχείρηση έχει τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α για τα νέα προϊόντα, και έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με τις κρατικές αρχές και τα όργανα της υψηλότερης εκμάθησης. Έχει λάβει περισσότερα από 30 βραβεία για τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προϊόντων και 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, η δομή προϊόντων της επιχείρησης έχει μετασχηματιστεί βαθμιαία και έχει αναβαθμιστεί, από τα αρχικά προϊόντα επίπεδου γυαλιού χαμηλών σημείων, μετά από το γυαλί εγχύσεων -- επιτροπή γυαλιού - ο φούρνος μικροκυμάτων, γυαλί πορτών φούρνων, έχει μετασχηματιστεί και έχει αναβαθμιστεί χαμηλός-ε στο γυαλί, έξυπνο γυαλί χρώματος ψυγείων και άλλα προϊόντα υψηλών σημείων, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης, έτσι ώστε οι οικονομικές και κοινωνικές παροχές έχουν αναπτυχθεί πλήρως.

 

Οι ώμοι επιχείρησής μας η αποστολή «της παροχής του παγκόσμιας ποιότητας γυαλιού συσκευών ποιοτικής οικογένειας». Με το όραμα «της επίτευξης μιας επιχείρησης εκατό-έτους, win-win με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες, εμβαθύνουμε τη μεταρρύθμιση, καινοτομούμε, ενσωματώστε περαιτέρω τους πόρους επιχείρησης, και επιστρέψτε την εμπιστοσύνη των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Επίσης θερμά καλωσορίζουμε τους ανθρώπους από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτούμε, να επιθεωρήσουμε και να διαπραγματευτούμε την επιχειρησιακή συνεργασία.

Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: +86-013839152686

Φαξ: 86-0391-7523162

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)