Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd
Αρχική Σελίδα

Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Το Feihong κάνει τον τέμνοντα/τη λείανση/τη διακόσμηση κ.λπ. μετρίασης/διαλογής μεταξιού, ήταν σε αυτόν τον τομέα για 23 έτη (από το 1997), και ο έλεγχος διεργασίας τους είναι πολύ καλός, όλες οι παράμετροι είναι σαφείς και υπό έλεγχο

—— Ομάδα καραμελών

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Ευφυής κατασκευή: με την εισαγωγή των αυτόματων γραμμών παραγωγής, που αυξάνουν τα ρομπότ γραμμών παραγωγής, που εισάγουν το σύστημα διαχείρισης παραγωγής, το σύστημα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων και το επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης, Feihong προωθεί συνεχώς το intellectualization της παραγωγής και η διαχείριση, μειώνει τις διοικητικές δαπάνες παραγωγής, επιταχύνει την ταχύτητα παράδοσης, επιτρέπει στους πελάτες για να καταλάβει γρήγορα την αγορά και να αυξήσει τα πλεονεκτήματα πελατών.

 • OEM / ODM

  Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Κύριοι πελάτες: Έχουμε καθιερώσει μια σχέση στρατηγικών συνέταιρων με τις τοπ 3 άσπρες οικιακές συσκευές στον κόσμο: Σφαιρικό Electrolux, δίνη, Bosch Siemens. Είμαστε ο προμηθευτής που επιλέγεται από τους 4 διεθνείς πελάτες οικιακών συσκευών (Electrolux, δίνη, Siemens, αμερικανική Γερμανία) συγχρόνως. Επίσης έχουμε συνεργαστεί με Haier και Xinfei για περισσότερο από 10 έτη. Τα προϊόντα μας εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, κ.λπ.

 • Ε & Α

  Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Σαν κράτος-ισόπεδη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η επιχείρησή μας παίρνει τη επιστημονική έρευνα και την τεχνολογία ως καθοδήγηση, αναπτύσσει περισσότερα από 50 είδη νέων προϊόντων κάθε χρόνο, και ολοκληρώνει 200 είδη έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, δημιουργώντας συνεχώς την ανταγωνιστικότητα πυρήνων για τους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaozuo Feihong Safety Glass Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: +86-013839152686

Φαξ: 86-0391-7523162

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)